Rekrytering

Som medarbetare på Klaff Byggnads AB utvecklar du din fulla potential bland medarbetare som bryr sig. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi är upptagna av att våra medarbetare trivs, och får tillfälle att växa och utföra ett arbete som du är stolt över.

När du arbetar på Klaff Byggnads AB får du rätt verktyg och resurser för att bygga en hållbar framtid, för dig, för oss och för våra kunder.

Tror du att Klaff Byggnads är nästa arbetsplats för dig? 

Vi letar alltid efter talanger som vill utvecklas med oss. Vi är en värderingsstyrd verksamhet där vi bryr oss om varandra samtidigt som vi utmanas att sträva mot att nå vår fulla professionella potential. 

Maila oss gärna på arne@klaff.se, skicka gärna kort cv, beskrivning av dig, lite om dina ambitioner, osv. så återkommer vi inom kort. Alternativt använd formulär nedan.

Servicesnickare till Klaff Byggnads AB

Är du servicesnickare och vill vara en del av vår byggserviceavdelning. Tjänsten omfattar servicetjänster under hela byggnadens livslängd där uppdragen och kunderna varierar. Hos oss blir du en del av ett engagerat team som vill utvecklas och motiveras av att bygga en hållbar framtid tillsammans.

Självgående med stor yrkesstolthet

Som servicesnickare är du självgående med stort kunnande och yrkesstolthet. Du gillar varierande arbetsuppgifter och arbetar lösningsorienterat. Vi arbetar både på egen hand men också i mindre arbetslag. I rollen som servicesnickare träffar du både beställare, boende och samarbetspartners och har en väl fungerande kommunikation med alla parter. 

Som person är du flexibel, noggrann och ansvarsfull. Du är självgående i din roll och tar egna initiativ och har en nöjd kund och väl utfört arbete i fokus.  Vi arbetar i Bygglet så det är en fördel om du har erfarenhet från det.

Vi växer och söker servicesnickare till våra projekt i Stockholmsområdet upp till Uppsala och Norrtälje, samt ner mot Sörmland. 

Klaff Byggnads AB växer och vi söker nya medarbetare. Nedan lite kommentarer och beskrivning av några av våra nuvarande professionella  medarbetare. Vi hoppas att skaran ska växa snabbt då vi ser en mycket god ström av nya förfrågningar inom bygg- och anläggningsprojekt. 

Håkan Wadman

"Det som varit extra roligt på Klaff är att det är högt i tak och att alla hjälper alla, vi lär oss tillsammans, och ger allt för kunderna"

20 år som snickare och hantverkare och har arbetat på t.ex. NCC Service. Arbetar med eget ansvar på olika projekt.

Arbetar som lärling, går på PEAB´s byggskola. 

Zigge Ekström

"Den stora variationen av olika projekt är oerhört lärorikt, och att alla vill att man ska lära sig nytt hela tiden triggar en till att bli bättre."

Lars Skarke

"När vi startade Klaff Byggnads ville vi verkligen göra skillnad, och det har vi lyckats med genom ett suveränt och obevekligt kundfokus."

Styrelseordförande. 50 år av aktivt bolagsbyggande i världen, bland dem märks BjörnBorgGroup, Envirotainer, m.fl.

VD. 30 år av aktivt bolagsbyggande, affärsutveckling, digitalisering, marknadsföring, m.m. 

Arne Olafsson

"Klaff har en unik sammansättning av kompetens, stödsystem, finansiering och en enorm vilja att skapa nöjda kunder."

Christer Ekström

"Vi har en unik arbetsplats där vi verkligen vinnlägger oss om att alla ska nå sin fulla potential, utan stress."

30 års erfarenhet av bygg & anläggning, mest i ledande ställning.  Produktions-ansvarig på Klaff Byggnads..

Vill du prata byggprojekt med oss? Kontakta oss, snabb återkoppling!

Klaff Byggnads AB
Lilla Torget 4
761 30 Norrtälje
Sverige

Copyright © Klaff Byggnads. All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress